Verhoiluliike P. Nikola logo

Palvelut


Teemme vankalla yli 30 vuoden ammattitaidolla sekä julkisten tilojen, että kodin kalusteiden verhoilua.
Kauttamme saat myös alan parhaat verhoilumateriaalit. Asiointi kanssamme on helppoa, autamme kankaan valinnassa ja huonekalujen kuljetus hoituu omalla kalustollamme.

Verhoilupalvelut

Toteutamme ammattitaidolla vaativimmatkin verhoilutyöt, oli kyseessä sitten moderni tai perinteinen huonekalu. Osaamme opastaa asiakasta tuotteen kunnostustarpeen määrittämisessä sekä verhoilumateriaalien valinnassa ja hoidossa.
Verhoilumateriaalit

Valitsemme asiakkaan kanssa kuhunkin työhön sopivat laadukkaat materiaalit. Käytämme Suomen tunnetuimpien valmistajien ja jälleenmyyjien tuotteita, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Puutyöt

Joskus kalusteet vaativat runkojenkin osalta korjaamista ja puuosien entisöintiä. Pienemmät remontit hoituvat pajallamme ja vaativammatkin työt pystymme toimittamaan ammattitaitoisten yhteistyöyritysten avustuksella.
Pintakäsittelyt

Usein verhoilun lisäksi riittää, että kunnostettavien kalusteiden puuosat pintakäsitteellään, jolloin ne saadaan palautettua täysin alkuperäisen veroisiksi. Meillä on tietotaitoa käsitellä kalusteet niitten vaatimalla tavalla.
Toimitus-/kuljetustuspalvelu

Me noudamme ja toimitamme kalusteet asiakkaille omalla kalustollamme, lähiseudulle samaan hintaan ja kauemmaksikin sopimuksen mukaan.
Voiko enää helpommaksi tulla!
 


"Haemme & tuomme,
- ovelta ovelle!"

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Huonekalun uusi elämä alkaa usein aika epätoivoisistakin lähtökohdista. Ammattitaitoisissa käsissä huonokuntoisetkin huonekalut saavat loistonsa päivät takaisin.© P. Nikola 13.04.2014