Verhoiluliike P. Nikola logo

Verhoilumateriaalit


Laadulla on tekijänsä, myös materiaalipuolella. Tässä voit tutustua käyttämiimme materiaaleihin suoraan yhteistyö-kumppaneittemme sivuilta.
Henry Borg

Henry Borg Oy on verhoilutarvikkeita, huonekalukankaita ja nahkoja maahantuova tukkuliike Lahdessa. Tuotevalikoimamme kattaa nyt myös vene- ja autoverhoilutuotteet.
www.henryborg.fi

Hocus Interiors Pocus Oy

Hocus Interiors Pocus Oy on sisustustekstiilien agentuuriliike. Valikoimiimme kuuluu tapetit, verho- ja huonekalukankaat sekä koti- että julkitiloihin.
Interventus Oy

Interventus Oy on vuodesta 1993 toiminut suomalaisen huonekaluteollisuuden sekä taidoistaan tunnetun verhoilija-ammattikunnan verhoilunahan maahantuojana ja tukkuliikkeenä Interventus Oy:n huonekalunahkavarasto on maamme monipuolisin.
www.interventus.fi
K & H Annala

Jo yli 50 vuotta H. Annala on valmistanut suomalaiseen sisustusmakuun sopivia sisustuskankaita. Kankaiden korkea laatu perustuu kolmen sukupolven aikana kertyneeseen tietotaitoon sekä modernin teknologian luovaan hyödyntämiseen.
www.annala.fi
Lapuan Nahka Oy

Valmistaa Lapna -tuotemerkillä nahkaa useisiin eri tarkoituksiin. Kilpailuvaltteinamme ovat korkea osaaminen, toimitusten nopeus ja varmuus, korkea laatu sekä hyvä skandinaavinen raaka-aine. Kilpailukykyämme vahvistaa myös ympäristöosaamisemme.
www.lapna.fi
Orient Occident

Korkealaatuisten sisustustekstiilien ja lattianpäällysteiden palveleva tukkuliike. Markkinoimme korkealaatuisia sisustusalan tuotteita ja palveluja valmistajille ja jälleenmyyjille sekä alan vaikuttajille ja päätöksentekijöille.
www.orientoccident.fi
Oy S.W. Lauritzon & Co Ab

Pue koti parhaimpiinsa. Sisusta kotisi Lauritzonin laadukkailla sisustuskankailla.
www.lauritzon.fi
Sirel Oy

Täältä saa lähes kaikki raaka-aineet ja tarvikkeet huonekalu- ja verhoilualan ammattilaisille.
www.sirel.fiverhoilumateriaaleja tuolilla

Ammattitaitoisen työn lisäksi laadukkaaseen lopputulokseen vaikuttaa käytettävien materiaalien ominaisuudet.

Vuosikymmenien kokemuksella voimme sanoa, että laadukkaitten materiaalien käyttö tulee vuosien saatossa edullisemmaksi pidempien käyttöaikojen myötä.

Omissa töissämme käytämme Suomen parhaitten valmistajien ja tukkuliikkeiden materiaaleja.


"Laadukas
lopputulos
vaatii myös
laadukkaat
materiaalit"

© P. Nikola 13.04.2014